30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Akın yüzük taktı

MHP Burdur Belediye Başkan adayı Orhan Akın, belediye düğün salonunda partili bir gencin nişan törenin de mutluluğun temelini attı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur Belediye Başkan adayı Orhan Akın, düğün salonunda yapılan Ceylan ailesinin kızları Fatoş, ile nişanlanan Berber ailesinin oğlu Vedat'ın Nişan yüzüklerini takarak mutluluğun temelini attı.

Bu her iki genç için birlikte yaşayacakları hayatlarının mutluluk temeli olsun temennisin de bulunan Akın, yaptığı kısa konuşma da gençleri tebrik ederken ailelerini de onların bu gününe destek verdiğinden dolayı kutladı.

MHP belediye başkan adayı Orhan Akın, "yaptığı kısa konuşmada Türk aile yapısının önemli bir mihenk taşı olan Nişan aynı zamanda gençlerin hayatlarını birleştirmek için birbirlerine söz vermesinin de nişanesi anlamını taşımaktadır Berber ve ceylan ailesini bundan dolayı her iki gencin şahsında kutluyorum . Vedat Berber aynı zaman da bizim partimizin de üyesi bir gençtir. İnşallah daha geniş davetli katılımı ile yine burada siz davetlilerin huzurun da nikahlarını birlikte kıyar düğünlerini de aileleri ile birlikte bir mutluluk içinde yaparız müsede ederseniz gençlerin yüzüklerini ben takacağım bunu makas ile de geçen dönem Milletvekili adayımız olan il başkanımız Nazif Aktürk bey kesecektir. Tekrar gençlerin mutluluğunun daim olması dileği ile onları tebrik ederim.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 11:52:35
Güncelleme :7 Mart 2009 Cumartesi 20:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?