30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Akkaya projelerini tanıttı

Yeniden AK Parti’den Burdur Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Sebahattin Akkaya, Belediye Düğün salonunda düzenlediği toplantıda Projelerini açıkladı.

AK Parti Burdur milletvekilleri Mehmet Alp ve Bayram Özçelik, İl Başkanı Osman Karakaya, İl ve Merkez İlçe Yönetim kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, adaylar ve partililerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Osman Karakaya; diğer partileri eleştirerek “Bizim gerçekleştiriğimiz ve düşündüğümüz projeleri seçim beyannamelerine yazarak milleti kandırmaya çalışıyorlar. Burdur 30 Mart günü yine aynı uyanacak. Vatandaşlarımız 5 yıl önceki Burdur’u ve bu gün kü Burdur’u görüyor “ dedi. AK Parti Burdur Milletvekilleri Mehmet Alp ve Bayram Özçelik ise, 29 Mart Seçimlerinde de tüm Türkiye’de olduğu gibi Burdur’da da yüzde 50’lerin üzerinde oy alarak seçimlerden zaferle çıkacaklarını, bunun da nedeninin vatandaşa yaptıkları hizmet olduğu belirttiler.

Konuşmalardan sonra sloganlar eşliğinde Kürsüye gelen burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya " 28 Mart seçimlerinde verdiğiniz destekle Burdur Belediyesinde emaneti bana teslim ettiniz. Aradan geçen 5 yıllık süreçte verdiğiniz yetkiye layık olabilmek için yoğun bir şekilde gayret sarf ettik. Bu kentin taşıdığı potansiyele inanıyoruz, bu değerleri açığa çıkarabilmek için yine var gücümüzle çalışacağız. “İşimiz hizmet gücümüz millet, her şey Burdur için, gelişen ve Büyüyen burdur için” dedi ve seçim beyannamesinde yer alan “Göl Park Projesi, 100. Yıl Parkı Projesi, Şeker Plajı Doğa Park Projesi, Katı Atık Bertaraf Tesisi Projesi, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, TOKİ 3. Etap, Belediye Hizmet Binası, Gençlik Merkezi, Yağmur Suyu Drenaj, Çocuk Eğlence Merkezi, Yenilenebilir Enerji, Kentsel Estetik düzenlemeleri, Çevre, Botanik Bahçesi, istihdam projeleri ve eğitim atölyeleri, Sevgi ve Sanat Sokağı, Deprem Master Planı ve Afet Koordinasyon merkezi, Üniversiteye destek, Adliye Caddesini Köprübaşına bağlamak, Otogar Kompleksi yanında alış-veriş merkezleri, Yeni Kent Meydanları-Kentsel Tasarım Projeleri, Semtler bazında otopark, Semtler bazında sosyal tesisler, Semt spor merkezleri, 2023 vizyonu ve stratejik plan ve Sosyal Projeler’ini sinevizyon eşliğinde tanıttı. Başkan Akkaya’nın sunumundan sonra Adaylarla birlikte fotoğraf çektirildi

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?