30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

AKP adayından açıklama

AK Parti’den yeniden Burdur Belediye Başkanlığı’na aday olan burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya “Proje siyasetimiz, hizmet felsefemiz devam edecek” dedi.

Burdur Belediyesi’nin son 5 yıl içerisinde makro yatırımlara imza attığını, büyük ölçekil fiziki yatırımların hizmete sokulduğunu belirten Sebahattin Akkaya “Uzay Çatılı pazar yeri, yeni otogar, çok amaçlı salon, hayvan pazarının modernizasyonu, kültür merkezi ve çok sayıda diğer yatırılar hayata geçirildi. Bu yatırımların her biri büyük ölçekli. Burdur’da yıllardır beklenen bir çok ihtiyaca cevap verecek hizmetlerimiz. Vatandaşımızda bu hizmetlerin farkında” diyerek, bu yatırımların yıllardır dillendirilen ve Burdur’un çehresini değiştirecek hizmetler olduğunu söyledi.

İktidar Partisi’nden bir Belediye Başkanı olmanın avantajlarıyla, Milletvekillerinin desteğiyle, Bakanlıklar düzeyinde destekler alındığını; öncelikle bütçe imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek 5 yılda mega projeler gerçekleştirdiklerini belirten sebahattin Akkaya “İnsan yönetimi, finans yönetimi, bilgi yönetimi üçlüsünü en iyi şekilde sentezleyerek, bu yatırımlarıbir bir hayata geçirdik” diyerek; yeniden seçilmesi halinde hizmetlerine kaldığı yerdin devam edebileceklerini belirtti

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 17:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?