30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Aksöz sanayicilerden destek istedi

Cumhuriyet halk partisi (CHP) Burdur Belediye Başkan Adayı Şevket Aksöz seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. 2 saatte 160 daire gezen CHP’li Aday Aksöz bugünde Burdur Organize Sanayi Bölgesindeki sanayicileri ziyaret etti.

İlk olarak Burdur Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret eden CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Şevket Aksöz, İl Başkanı İsmail Erkaya ve partililer; OSB Genel Müdür’ü Erol Akan’dan bilgi aldı. OSB Müdürlüğü’nün ardından faaliyette bulunan fabrikaları gezen CHP heyeti, Kayhan Ertuğrul Makine’de çalışan işçilerle bir araya geldi.

Merkezi hükümetin insanları evinde kömür paketi, gıda paketi bekleyen insanlar haline getirdiğini vurgulayan Aksöz, “böyle pırıl pırıl arkadaşları çalışarak evine ekmek götürme anlayışı içinde olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

İşçilere seslenen Başkan Adayı Aksöz “ 29 Mart seçimleri için aday olduk. Sizlerin desteğinize, uyarılarına ihtiyacımız var. Bu kentte istihdamı arttırma adına, gelirlerimizi arttırma adına, işyerlerinin geleceğini temin etme adına çalışanların emeğinin karşılığını arttırma adına gelişmeler yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak ne yapılması gerekiyorsa bu işi yapanların önderliğinde onu yapacağız. Kentimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Ne yapıp ne yapılmayacağını iyi biliyorum. Sizler gibiyim emeği ile büyüyenlerdenim” şeklinde konuştu.

Başkan Aksöz ziyaretinin devamında küçük sanayicilere uğrayarak, sanayicilerle çay içti, sanayicinin dertlerini dinledi ve proJelerini aktardı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 13:59:03
Güncelleme :19 Şubat 2009 Perşembe 14:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melih mert IP: 81.213.101.xxx Tarih : 5.03.2009 20:56:50

proje 1(ilk icraat)= tek yön trafiği bile zor kaldıran gazi caddesi çift yöne açılacak.   İlk proje bu ise gerisini yazmaya gerek varmı ki.