4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Ata'nın anısına konser

BURDUR BELEDİYESİ THM KOROSU’NDAN ATATÜRK ANISINA KONSER

Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, 6 Mart Atatürk’ün Burdur’a Gelişi’nin 80’inci yıldönümü anısına, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Oditoryum’unda konser vermeye hazırlanıyor.

Belediye Düğün Salonu’nda sürdürülen çalışmalarda Türk Sanat Müziği Topluluğu, Koro ve Solo olmak üzere Ulu Önderimizin en sevdiği şarkıları seslendiriyor.

Burdur Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Buğra Haktan Zencir, “25 kişiden oluşan topluluğumuz 2005 yılında kuruldu ve şu ana kadar çeşitli etkinliklerde 20’den fazla konser verdi. 6 Mart Cumartesi Günü Ulu Önder Atatürk’ün Burdur’a gelişinin 80. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu’nda vereceğimiz konsere tüm Burdurluları bekliyoruz” diye konuştu. Zercir, Türk Sanat Müziği topluğu içinde MAKÜ Müzik Bölümü öğrencilerinin yanı sıra öğretmen, emekli ve serbest meslek mensuplarının da katıldığını dile getirdi. Topluluğun çalışmasını Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu da izledi.

BURDUR BELEDİYESİ THM KOROSU’NDAN ATATÜRK ANISINA KONSER
BURDUR BELEDİYESİ THM KOROSU’NDAN ATATÜRK ANISINA KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 12:44:03
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 12:57:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?