7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Av tüfeğiyle dehşet saçtı

Burdur'un Bucak ilçesinde trafik lambası direğine çarpan alkollü sürücü, kaza sonrası av tüfeği ile kavşaktaki trafik lambalarına ateş etti.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 00.10'da meydana gelen kazada M.A.K idaresindeki 03 DD 928 plakalı kamyonet, trafik lambasına ve ardından elektrik direğine çarptı.

Kazadan yara almadan kurtulan alkollü sürücüye alkollü araç kullanmaktan para cezası uygulanırken, bir başkasına ait olan araç ise otoparka çekildi. M.A.K, daha sonra evine gidip pompalı av tüfeğini alarak saat 02.15 sıralarında Antalya-Burdur karayolu üzerinde bulunan kavşağa geldi.

Elindeki birayı içerek döner kavşakta bulunan tüm trafik lambalarına ateş eden M.A.K, olaydan sonra kaçtı. M.A.K, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. 200 promil alkollü olduğu iddia edilen M.A.K, Bucak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede kendine gelen M.A.K, gece yaptığı kazayı ve trafik ışıklarına pompalı av tüfeği ile ateş ettiğini hatırlamadığını söyledi.

Alkollü araç kullanmak ve devlet malına zarar vermekten adliyeye sevk edilen M.A.K, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2012 Cuma 15:16:33
Güncelleme :6 Mart 2012 Salı 18:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?