8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURDUR

Ava giden liseli donarak öldü

BURDUR’un Ağlasun İlçesi’nde avlanmak için Kır Dağı’na giden lise öğrencisi 17 yaşındaki Mehmet Yusuf Geçer, tipi nedeniyle yolunu kaybedince donarak yaşamını yitirdi.

Burdur Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi Mehmet Yusuf Geçer, yarıyıl tatili nedeniyle Ağlasun İlçesi’ne bağlı Mamak Beldesi’ndeki ailesinin yanına gitti. Babasına ait av tüfeğiyle avlanmak üzere dün sabah Kır Dağı’na giden Geçer, geri dönmedi. Anne Gülsüm ile baba Hüseyin Geçer, oğullarından haber alamayınca jandarmaya durumu haber verdi. Gece şiddetli tipi nedeniyle bölgede arama yapamayan jandarma ekipleri, sabah çalışmalara başladı. Jandarma ekipleri ve yakınlarının aramaları sonucu Mehmet Yusuf Geçer’in cesedi, Kır Dağı eteklerinde bulundu. Geçer’in cesedi otopsi yapılmak üzere Ağlasun Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi.

KAR YAĞIŞI SÜRÜYOR

Burdur’da dün gece yarısı başlayan kar yağışı ise aralıklarla devam ediyor. Kent merkezinde kar kalınlığı 15, yüksek kesimlerde 30 santimetreye ulaştı. Burdur- Antalya ve Isparta- Burdur karayolunda ulaşımda zaman zaman aksamalar oluyor. Karayolları ve belediye ekipleri kar kürüme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Kar nedeniyle kentin farklı noktalarında araçların kayması sonucu maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grup’ta mücadele eden Manavgat Belediyespor ile Burdur Şekerspor maçı da ertelendi.

 

...
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2012 Pazar 23:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?