30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Bakan Eroğlu Burdur'da

BAKAN EROĞLU BURDUR'DA

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin devletler arasında söz sahibi bir ülke olduğunu belirterek, "Dünyanın en büyük 17. ekonomisi arasındayız" dedi.

Bakan Eroğlu, Burdur'un Gölhisar ilçesi Yusufça beldesinde AK Parti'nin mitingine katıldı. Eroğlu, başkan adayı Yılmaz Akkaş'ın Yusufça için kendisinden üç talebi olduğunu ama bunun iki katı yatırım yapacaklarını söyledi. AK Parti hükümetinin Burdur'a, Tefenni'ye, Bucak'a, Yusufça'ya ve Türkiye'nin her yerine aynı önemi verdiğini belirten Bakan Eroğlu, "Burdur ve Yusufça için bakanlığım adına ne gerekirse yapılacak. Kasaba içerisinden geçen dereyi ıslah edeceğiz. Bunun için gerekli proje hazırlandı. En

yakın zamanda tamamlanacak. Bir diğer husus kanalizasyon ve atık su arıtma tesis projesi. Bununla ilgili projeyi de hemen hazırlarız, bakanlıktan hibe desteği vererek biyolojik arıtma tesisi kuracağız. Belediyenin arazöz ihtiyacını karşılayacağız. Çamköy yolu yapım çalışmalarını bizzat takip edeciğim ve ulaşım sorununu çözeceğiz" dedi.

Yusufça'da seracılığın güneydeki illerden daha verimli olacağını ifade eden Eroğlu, "Ben buranın iklimini özel olarak incelettim. Güneyde yapılan seracılıktan daha iyi bir çalışma ortamı sağlayacağız. Yusufça'da seralar 12 ay çalışabilir ve seracılığın burada desteklenmesi için Hayati Yazıcı ile sürekli olarak görüşeceğiz ve kendisi ile takip edeceğiz. Belediye başkan adayımız Yılmaz Akkaş'ın talep ettiği her şeyi yapmaya hazırız. AK Parti belediyeciliği çok iyi bilen bir parti. Daha önce yurt dışı

toplantılarında sonlara ve kenarlara oturan Türkiye, şimdi en ortaya, en öne oturuyor. Dünyanın en büyük 17. ekonomisi arasındayız. Ülkemizde çok şeyler değişti. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Bu vatanı, bu milleti, bu bayrağı bizden daha fazla sevdiğini kimse iddia edemez" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, daha sonra Gölhisar ilçesine hareket etti.

BAKAN EROĞLU BURDUR'DA
BAKAN EROĞLU BURDUR'DA
BAKAN EROĞLU BURDUR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 18:40:03
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 09:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?