30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Burdur'da SBS ve ÖSS'de dereceye giren 10 öğrenci, altın ile ödüllendirildi.

Burdur Valiliği'nin düzenlediği törende başarılı öğrencilere Valilik, Burdur Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve İş Adamı Mehmet Cadıl tarafından tam ve çeyrek cumhuriyet altınları ile saat hediye edildi.

Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Milletvekilleri Ramazan Kerim Özkan, Mehmet Alp ve Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ali Gür, Ticaret Borsası Başkan Vekili Ali Damarcan, okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, Burdur'un eğitimde bir marka olduğunu, bugüne kadar çok sayıda ilden heyetlerin Burdur'a gelerek, Burdur'un OKS, SBS ve ÖSS'deki başarısını incelediğini söyledi. Yiğit, elde edilen başarının Burdur'un başarısı olduğunu belirtti.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen de, eğitimde marka olmuş, Türkiye birincisi bir ilin valisi olmaktan gurur duyduğunu, bu başarıların sürekli hale getirilmesi için ilin valisinden aile reisine kadar herkesin üzerine düşeni bundan sonra da yapacağını ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 09:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?