7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Başarılı personele ödül

Burdur'da 2011 yılında üstün hizmet gösteren Jandarma ve Polis personeli düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde, 2011 yılında özverili çalışan ve üstün hizmet gösteren 20 polis ve 16 askere, Burdur Valisi Süleyman Tapsız tarafından Başarı Belgesi verildi.

Jandarma ve Polisin disiplinli çalışmaları sebebiyle Burdur'un güvenli bir kent olduğunu ifade eden Burdur Valisi Süleyman Tapsız, "Güvenlik güçlerimiz hırsızlıktan kapkaça, ruhsat işlerinden trafiğe, organize suçlarla mücadeleden kaçakçılığa, toplumsal olaylara varıncaya kadar çok geniş bir yelpaze de toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak üzere cansiperane görev yapmaktadır. Zaman zaman arkadaşlarımızı ödüllendirmekteyiz; ama, bugün 2011 yılındaki göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı hem Emniyet, hem de Jandarma Teşkilatında çalışan çok değerli arkadaşlarımıza, Emniyet'te 26, Jandarma'da 16 Personelimize "Başarı Belgesi" takdim edeceğiz ve bütün arkadaşlarımız bunu hak ediyorlar. Gerçekten, Burdur'un 'Huzurlu Kent' imajının oluşmasında sizlerin çok katkıları var' diye konuştu.

Asayişin sağlanmasında ekip koordinesinin büyük öneminin olduğunu aktaran Vali Tapsız: "Öncelikle her kurumun kendi içerisinde bir ekip ruhu içerisinde çalışması, daha sonra da diğer kurumlarla ortaklaşa çalışabilmeleri, birlikte hareket edebilmeleri, aynı yöne yönlenebilmeli önemli. İşte Burdur'da biz bunu başarabildiğimiz için, Burdur 'Huzurlu bir Kent' diyebiliyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Tapsız, konuşmasının ardından üstün hizmet gösteren asker ve polislere Başarı Belgelerini dağıttı. Ödül Töreni'ne Burdur Valisi Süleyman Tapsız, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, İl Jandarma Alay Komutanı Jan. Alb. Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, rütbeli jandarma ve polisler ile Başarı Belgesi almaya hak kazanan jandarma ve polisler katıldı. Tören hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2012 Cuma 15:50:06
Güncelleme :31 Ocak 2012 Salı 14:01:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?