4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Başarılı polisler ödüllendirildiler

Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ruhsatsız silah ve dolandırıcılık olayında yüksek hizmet ve başarı göstererek suçüstü yapan biri amir 3 polis memurunu çeyrek altınla ödüllendirdi.


Burdur Emniyet Müdürlüğü'nün gasp, kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık, oto hırsızlığı gibi mala karşı işlenen suçlar ile kamu düzeni ve güvenliğini olumsuz yönde etkileyen asayiş olaylarının önüne geçmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde güven timleri ve yıldırım ekipleri oluşturuldu.

Oluşturulan ekipler Salı pazarında R.Y. isimli şahıs, pazarcılık yapan 2 kişiyi dolandırmaya çalışken suçüstü yakalandı. Ayrıca Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir birahanede kavga ihbarı alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekibi, kavgaya karışan A.Y. isimli şahsın belindeki kabarıklıktan şüphelenerek yaptıkları üst aramasında bir adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü ile 6 adet mermi ele geçirdi.

 
Ruhsatsız silah ve dolandırıcılık olayında yüksek hizmet ve başarı göstererek suçluların yakalanmasını sağlayan Komiser Abdullah Memişoğlu ve polis memurları Ramazan kundakçı ile Oğuzhan Tan, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan tarafından düzenlenen bir tören ile çeyrek altın ile ödüllendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 18:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?