30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Belediyede devir teslim yapıldı

29 Mart Yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden (AKP) Belediye başkanı seçilen Ramazan Ayaz, Demokrat Partili Belediye Başkanı Arsal Sarı’ dan görevi devir aldı.

AKP’den belediye Başkanı seçilen Ramazan Ayaz Burdur Milletvekili Mehmet Alp, ilç başkanı Emin Gökmen ve çok sayıda partili ile birlikte Bucak Belediyesine geldiler. Yeni belediye başkanını belediye binasının giriş kapıda çiçek ile karşılayan Arsal Sarı, Ramazan Ayaz’ı kutlayarak belediyeye davet etti.

Arsal Sarı yeni başkan Ayaz’a belediyenin mührünü ve belediyenin nizamı ile ilgili bir dosya verdi Arsal Sarı “Üç dönemdir Bucak Belediyesinde çok büyük hizmetlerde bulunduk. Ama Bucak halkı tercihini Ramazan Ayaz’ı kullanmıştır. Bucak için ne yapılması gerekiyorsa her zaman yardıma hazırım” dedi.

Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise yaptığı konuşmada “Arsal Sarı üç dönemdir belediye başkanlığı yapmış bir başkanımız olarak ilçemize büyük hizmetleri geçmiştir. Son beş yıldır bende belediye meclis üyesi olarak uyum içerisinde çalıştık. Faydası yada ihtiyacımız olması halinde kendi fikirlerini her zaman alacağız” dedi Ayaz “Belediye meclis üyeliğinin dokuzu AKP altısı da Demokrat Parti (DP) dendir. Tüm Belediye meclis üyelerimiz ile uyum içerisinde anlımızın akı ile çıkmaya çalışacağız” dedi.

Öte yandan Çamlık Belde Başkanı Mahmut Çelikdemir (AKP?, Ürkütlü Belde Başkanı İbrahim Keskin (CHP), Gündoğdu Belde Başkanı (Ahmet Yanıkara (MHP), Kızılkaya Belde Başkanı Canan Atasoy (AKP) beldelerinin belediye başkanlarıda mazbatalarını alırken itirazlı olan Kocaaliler Belediye Başkanlığ seçimlerinde 477 oy alan AKP adayı İsmail Durmaz’a DP adayı Selahattin Gökçe’nin önce ilçe seçim kuruluna yaptığı itiraz dan sonra İl seçim kurulan itiraz ettiği belirtildi. Kocaaliler Belediye Başkanlığı il seçim kurulunun kararından sonra Belediye başkanı belli olacak.
 

Halim Akca/Bucak Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 10:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?