4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Bölge atıcıları buluştu

BÖLGE ATICILARI BURDUR'DA BULUŞTU

Burdur Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması, Burdur Çendik Poligonu'nda yapıldı. Tek Kurşun ve Trap Yarışları halinde iki gün yapılan yarışmalarda Konya Seydişehir Atıcıları takım halinde birinci oldu.

Yıldız Silah Sanayi'nin sponsorluğunda, 2 gün süren ve birçok ilden yarışmacıların katıldığı yarışmada, tek kurşun dalında 100 atıcı, trap dalında da 90 atıcı mücadele etti. İlk gün yapılan tek kurşun yarışması sonunda İsmet Çolak birinci, Fikret Kaya ikinci ve Veli Akşit üçüncü oldu. Trap yarışması ise 4 dalda yapılırken, Ali Örnek birinci, Fevzi Yıldız ikinci ve İhsan Elbirlik üçüncü, bayanlarda ise Ebru Aygündüz birinci, Esra Aygündüz ikinci ve Zehra Aygündüz üçüncü oldu. Amatör trapta Onur Elgün birinci, İbrahim Aygündüz ikinci ve Ahmet Yaşar üçüncü, profesyonel trapta, Mustafa Babacan birinci, Mahmut Şehirli ikinci ve Soner Güler üçüncü oldu. Takım halinde yapılan yarışmada ise Konya Seydişehir Trap Takımı birinci, Burdur Trap Takımı ikinci ve Antalya Serik Trap Takımı üçüncü oldu.

Dereceye giren atıcılar ve takımlara tüfek, madalya ve anmalık hediye edildi. Hediyeler AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur ASKF Başkanı Nuri Yıldırım, Atıcılık İl Temsilcisi Özcan Nalbant, Yıldız Silah Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kuzu ve Burdur Avcılık ve Atıcılık Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

BÖLGE ATICILARI BURDUR'DA BULUŞTU
BÖLGE ATICILARI BURDUR'DA BULUŞTU
BÖLGE ATICILARI BURDUR'DA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 15:18:00
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 18:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?