4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

BTB'den Ramazan yardımı

BURDUR TİCARET BORSASI'NDAN RAMAZAN YARDIMI

Burdur Ticaret Borsası, TOBB'un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Burdur Ticaret Borsası yönetimi, yardım paketleri için çeşitli firmalardan aldığı teklifler arasında kalite ve fiyatı uygun olanları tespit etti.

Her birinin içinde temel gıdalar olan çay, zeytin, pirinç, makarna, salça, kesme şeker ve ayçiçeği yağı bulunan toplam bin 200 yardım paketi, borsa personeli tarafından hazırlandı ve dağıtımı gerçekleştirildi.

Gıda yardımlarının il merkezinin yanısıra borsaya üye kooperatiflerin destekleriyle ilçeler, beldeler ile köylerdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da varlıklılara ziyafet yerine ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri olarak yardım yapılmasının uygun olacağından hareket ettik. Bin 200 gıda paketi hazırladık. Gıda yardım paketlerini en iyi şekilde dağıtmaya çalıştık. Hedefimiz gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek. Yönetim kurulu ve meclis adına tüm Burdurlu hemşehrilerimiz ile milletimizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz" dedi.

BURDUR TİCARET BORSASI'NDAN RAMAZAN YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 14:15:05
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 14:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?