30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

BTSO'da Keyik güven tazeledi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Grubu seçimlerini 14 grubun 10 Grubunu alan Yusuf Keyik kazandı. Keyik bu sonçla güven tazelemiş oldu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meslek Grubu seçimleri yapıldı. Büyük bir rekabet içerisinde geçen seçimler sonucunda; 1.grupta Yavuz Etem Dolunay’ın grubundan Hüseyin Yardım ve Emine Kanık, 2. Grupta Yusuf Keyik’in grubundan İbrahim Solak, Naci Demirel ve İhsan Can, 3. grupta, Yavuz Etem Dolunay’ın grufbundan Hasan Ali Daldal, Murat Çınar ve Cafer Özalp, 4.grupta Yusuf Keyik’in Grubundan Şükrü Ürküt, Gülay Korur ve Oğuz Doğan, 5.Grupta Yusuf Keyik’in Grubundan Fevzi Oktay, Mustafa Berberoğlu ve Celil Aygün, 6.grupta Yusuf Keyik’in Grubundan İbrahim Tekin, Bülent Osman Aslanboğa ve Attilla Özeş, 7.Grupta Yusuf Keyik’in Grubundan Ali Gür, Ali sayın ve İsmet Bektaş, 8.grupta Yusuf Keyik’in Grubundan Osman Kısaoğlu ve Yusuf Usul, 9.grupta Yavuz Etem Dolunay’ın grubundan Yavuz Özdoğan ve Ali Demirel, 10.Grupta Yusuf Keyik’in Grubundan Türkan Kayım ve Ali Arslan, 11.grupta Yusuf Keyik’in Grubundan Yusuf Keyik, Alaettin Seçilmiş ve Osman kurt, 12.grupta Yavuz Etem Dolunay’ın grubundan Uğur Seyman ve Ömer Çeliker, 13.grupta Yusuf Keyik’in Grubundan Ali Say ve Tahsin Eren ve 14.grupta da Yusuf Keyik’in Grubundan Yakup Yıldız, Ömer Faruk Gündüzalp ve Mustafa Bülbül meclise girdi.

Oy tasniflerinden sonra bir açıklama yapan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nı 2.dönemdir kazanan Yusuf Keyik “Üyelerimizin Grubumuza teveccühleri sayesinde seçimden zaferle çıktık. İnşallah bundan sonra da Burdurumuz için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 16:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?