30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

'Bu kızlar Burdur'un yüz akı'

Türkiye 5’ncisi güreşçiler, Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’ı ziyaret etti. Aydoğan, güreşçilerle gurur duyduğunu söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Yalova’da yapılan Minik, Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonasına katılan ve 24 takım arasında Türkiye 5.si olma başarısını gösteren Burdur Emniyet Spor Bayan Güreş Takımı’ndan, miniklerde Aybike Arslan, yıldızlarda Kıymet Koçyiğit ve gençlerde Şefika Ot, Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’ı makamında ziyaret etti.

2 haftadır İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’ın Ankara’daki toplantılarda olması nedeniyle bugün yapılabilen ziyarette, dereceye giren 14 bayan güreşçi ile birlikte Güreş Fedarasyonu Burdur il Temsilcisi Hasan Özen ile Antrenörleri Engin Bakay’ı kabul eden İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan kızlarla gurur duyduğunu söyledi. Aydoğan, “Bu kızlarımız Burdurumuzun yüz akları, kendilerini tebrik ediyorum. Bu çocuklarımızın her zaman yanındayız. Burdur Emniyet Spor olarak yeni branşlarda da faaliyet göstereceğiz. Zaten masa tenisi, güreş ve atıcılık takımlarımız vardı. Burdur’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Burdurluların, güreş hocalarına ve emniyet camiasına güvenmelerini isteyen emniyet Müdürü Aydoğan, “Milli Takıma kadar yükselerek, sınavsız üniversiteye girme şansını kazanmalarını ve bu derecelerin kendileri için büyük fırsattır. Diğer güreşçilerimiz 1-2 puan gibi küçük değerlendirmelerle dereceleri kaçırdı. Önümüzdeki güreş müsabakalarında bu eksikliği giderirler umarım” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 19:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?