30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Bucak'ta parkesiz kaldırım kalmayacak

Bucak ilçesinde bahar aylarında başlayan kaldırım düzenlemeleri hızla devam ediyor. Şehrin yoğun geçiş noktaları tamamlanırken mahalle aralarındaki eksik kalan kaldırımlara parke taşı ve bordür taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Son olarak Yeni mahalledeki kaldırımların parke taşı döşemelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Arsal Sarı, “Çalışmalarımız ilçemizde yapılmayan ve eksik kalan kaldırım düzenlemelerini en kısa sürede bordür taşı ve parke taşı ile kapatmayı düşünüyoruz. Geçen yıl ve bu yıl bozulan asfaltların bakım ve onarımını doğal gaz çalışmalarından dolayı bu yılın asfalt sezonunda yapacağız. Çünkü asfaltlama çalışmalarını yapsak bile, doğal gaz çalışmalarında tekrar kazılarak bozulacağından vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” dedi.

Bucak ilçesinde beş yıl içerisinde 250 bin metre kare parke taşı döşemesi yapılırken, geçen yıl 15 km kaldırım yolu, 25 bin metre kare parke taşı döşemesi yapıldı. Bu yıl içerisinde ise yaklaşık 20 km kaldırım yolu ve 20 bin metre kare parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarından sonra ilçenin kaldırım ve yaya geçitleri tamamlanmış olacak.

Halim Akca / Bucak KENTHABER
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 09:35:11
Güncelleme :24 Ocak 2009 Cumartesi 09:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgi eylem gerekrir IP: 78.166.12.xxx Tarih : 25.01.2009 03:20:32

sayın başkanım iyisiniz hoş sunuzz..size bende oy verdim vede gurur duyuyorum yalnız camı mah. meslek yüksekten carşıya inen yolda bir düzenleme yok onu boş ver cami mah. taş üstüne taş koymadınız yazık cift sıdandart olarak algılıyorum...hım pardon burası melli mahallesi dersiniz nede olsa size burdan oy cıkmadımı başkanım