4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Bucak'tan Haiti'ye ilaç yardımı

BUCAK’TA HAITI İÇİN İLAÇ KAMPANYASI

Burdur’un Bucak İlçesi’nde belediye-üniversite öğrencileri işbirliği ile ‘Evlerde Kullanılmayan İlaçları Haiti’ye Gönderelim’ sloganı ile kampanya başlatıldı.

Bucak Cumhuriyet Meydanı’nda açılan standın açılışına Bucak Hikmet Tolunay MYO Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri ile Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ve belediye encümenleri katıldı.

Halkla İlişkiler Bölümü Danışmanı Öğr.Gör. Kahraman Köktürk, Haiti’nin depremle sarsılmış durumda olduğunu belirterek, “Evlerde kullanmadığımız ilaçları depremde zarar gören Haitililere yardım olarak göndereceğiz. Toplanan ilaçlar Bucak Belediyesi’nin araçları ile Burdur Kızılay Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Evlerimizde kullanmadığımız ilaçları Bucaklı vatandaşların standımıza getirmelerini rica ediyoruz” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise öğrencilerin böylesine hayırlı bir iş için öncülük yapmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, belediye olarak kampanyaya destek vereceklerini söyledi. Başkan Ayaz, “İlçemiz halkının da kampanyaya duyarlılık göstereceğine inanıyorum. Evlerde kullanılmayan ilaçlar bir süre sonra son kullanma tarihi geçerek çöpe gidiyor. Bu da israfa sebep oluyor. Oysa kullanılmayan ilaçlar yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmalı” diye konuştu.

BUCAK’TA HAITI İÇİN İLAÇ KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 12:15:03
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 12:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?