4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Bursalı öğrenciler Burdur’da

BURSALI GÖNÜL KÖPRÜSÜ ÖĞRENCİLERİ BURDUR’DA

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Burdur'a gelen Bursalı öğrencilere Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya tarafından veda yemeği verildi.

Serenler Otelde düzenlenen yemeğe Vali Yardımcısı Hüseyin Çelik, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Şimşek, Milli eğitim Müdürü Recep Yiğit ile Gönül Köprüsü Projesine destek veren kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Burdur Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, 'Gönül Köprüsü' projesine destek olan kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerine teşekkür etti. Bursa heyetinin başkanı Gemlik Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Zan da yaptığı konuşmada Burdur'un tarihinin Bursadan daha eski olduğunu belirterek 'Buradan çok güzel dostluklar kurarak ayrılıyoruz' dedi. Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ise “Bursadan Burdur'a güzellikler getirdiniz. Tekrar sizleri Burdur'a bekliyoruz. Umuyorum ki Burdur'da güzel günler geçirdiniz" dedi.

Konuşmalardan sonra Burdur ve Bursalı öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince bir gece geçirdiler.

BURSALI GÖNÜL KÖPRÜSÜ ÖĞRENCİLERİ BURDUR’DA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 10:16:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 10:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?