30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

BUTSO'da seçime doğru

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, kendi grubundan seçime katılacak aday adaylarını tanıttı. Keyik, "El birliği ve gönül birliğiyle güvenli limanlar tahsis etmeyiz" dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) meclis üyeleri ve yeni aday adaylarının katıldıkları tanıtım toplantısında konuşan Meclis Başkanı Fevzi Oktay, başkanlığı süresince her görüşten insanın birlikteliğindeki meclisi yönetmekten mutlu olduğunu söyledi.

Dünya ve Türkiye'nin sıkıntı sürecinden geçtiğini belirten BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, "İsraf ekonomisini değil, yatırım, istihdam ve ihracatı hedeflemeliyiz. Burdur'un, gerçekten önemli bir "Güven" problemi olduğunu biliyoruz. Parası olan Burdurlu, bir araya gelmekten korkmaktadır. Banka faizini tercih eden sermayenin, birleşerek sanayi ve üretim alanlarına yönelmesi için; el birliği ve gönül birliği ile güvenli limanlar tesis etmek zorundayız"d edi.

Seçilmişlerle atanmışların uyum ve işbirliğiyle çalışması gerektiğini belirten Başkan Keyik, "Geçmiş dönemde odayı üyelerine hizmette kurumsal bir yapıya ulaştırdık. Burdur'un ve Batı Akdeniz Bölgesinin saygın bir üyesi haline getirdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Burdur'u büyük yatırımların cazibe merkezi haline getirme projelerimizi, daha ileri adımlara götüreceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 20:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?