4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

BUTSO'dan beşinci kitap

BUTSO'DAN BEŞİNCİ KİTAP

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), 5'inci kitabını yayınladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, 6'ncı kitabın iki ay sonra basılacağını, BUTSO dergi yayınlarında ise 18'inci sayısının basıldığını belirtti.

Keyik, BUTSO'nun Mart 1998'de dergi birinci sayısı ve ilk kitabı olan 'Gelişen Burdur'un yayınlandığını ve yeni kitabın ise 'Burdur'un Folklorik Eğlence Kültürü' adı altında çıkarıldığını söyledi.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik kitap ve dergi yayımlarının Burdur halkından olumlu tepkiler aldığını ifade ederek, “Oda olarak bir yandan Burdur ekonomisi ve kültürüne ilişkin kalıcı başvuru eserleri yayımlarken, diğer yandan 'Burdur'un sorunları ve çözüm önerilerini' ortaya koyan ve üyelerimize rehberlik niteliğindeki üç aylık dergi yayımlarımızı da ara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

Keyik, 'Gelişen Burdur'dan sonra, 'Faaliyetlerimiz', 'Burdur Destanı', 'Burdur İli Kalkınma Düzeyi Araştırması' ve '5.Burdur'un Folklorik Eğlence Kültürü' kitaplarının ardından 'Burdur'un Sanayi, Üretim ve Yatırım Rehberi'nin hazırlandığını kaydetti. Keyik, “Araştırma, analiz, bilgi, haber, tanıtım, dizgi, grafik ve mizanpajda, büyük emeklerle belli bir seviye geliştiren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bundan sonra baskı kalitesini artırmayı hedefliyoruz”

BUTSO'DAN BEŞİNCİ KİTAP
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 16:44:00
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 17:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?