4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Çalınan traktörünü afişle arıyor

ÇALINAN TRAKTÖRÜNÜ AFİŞLE ARIYOR

Burdur'un Karamanlı ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki Durmuş Okan, çalınan 38 yıldır kullandığı 1968 model traktörünü bastırdığı afişlerle arıyor.

Karamanlı ilçesinde yaşayan Durmuş Okan, bir sabah uyandığında evinin önünde duran traktörün yerinde olmadığını görünce çok üzüldüğünü söyledi.

Televizyonlarda insanların kayıp ya da çalınan eşyalarını afişle aradığını gören 61 yaşındaki Okan, kendisinin de bu yola başvurduğunu ve traktörünün fotoğrafının bulunduğu afişleri bastırıp duvar ve direklere astığını anlattı.

Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Durmuş Okan, 38 yıllık traktörünün kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, "Traktörüm benim elim, ayağım her şeyim. Traktörüm çalınınca dünyam başıma yıkıldı. Gazeteler ve televizyonlarda insanların yakınlarını afişlerle aradığını gördüm. Tek geçim kaynağım olan traktörümün fotoğrafından afiş yaptırarak bulunmasına yardımcı olacağını düşündüm. Her yere afişleri asarak traktörümü bulmaya çalışıyorum. Traktör gidince tüm iş gücü sırtıma kaldı" diye konuştu.

Durmuş Okan, konuşmasının bitiminde polisin traktörü bulmak için çok çaba gösterdiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 16:09:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 16:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?