4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Çalışkan polislere takdirname

ÇALIŞKAN POLİSLERE TAKDİRNAME VE MAAŞ TALTİFİ

Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören ile başarılı 72 polis memuru ödüllendirildi.

Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından başarılı polis memurları için ödül töreni düzenlendi. Polis memurlarının mesai bağlığı, ürettiği işi evrakla ilgili iş ve işlemleri, hazırladığı plan ve projeler, amir ve memurlarla uyum içinde görev yapıp yapmadığı ve diğer hususları kriter tutularak başarılı polisler ödüllendirildi.

Törende konuşan Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, "Aranan şahısları yakalayan, uyuşturucu kullananları ve satışı yapanları tespit eden, kaçak kazı yapan, çalıntı oto olaylarına karışanları yakalayan polis memurlarını ödüllendirdik" dedi

Burdur görev yapan polis memurlarının fedakarca çalıştığını dile getiren Burdur Valisi İbrahim Özçimen ise, "Burdur'un huzurlu bir kent olmasında emniyetin çok büyük bir rolü var. Burdurlular kanunlara ve devlete saygılılardır" şeklinde konuştu. Türkiye'de son dönemlerde demokratikleşme ve hukukun üstünlüğü anlamında kaydettiği gelişmelerde polisinde rolü olduğunu dile getiren Vali Özçimen, "Burdur polisi önemli operasyonlara imza attı" ifadesini kullandı.

Konuşmaların adından Burdur'da görev yapan 72 polis memuruna 2 maaş taltif ve takdirname verildi.

ÇALIŞKAN POLİSLERE TAKDİRNAME VE MAAŞ TALTİFİ
ÇALIŞKAN POLİSLERE TAKDİRNAME VE MAAŞ TALTİFİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 13:46:04
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 13:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?