7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Çavdır öğrenci bekliyor

Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, öğrencilerden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Çavdır Meslek Yüksekokulu’nu tercih etmelerini istedi. Öğrencilerin ilçenin kalkınmasında önemli bir yer edindiğini belirten Başkan Uysal, öğrencilerin gelmesiyle vatandaşların yeni işyerleri açtığını söyledi.

İlçe halkı ve öğrencilerin iletişimin çok iyi olduğunu belirten Başkan Uysal, MAKÜ Çavdır Meslek Yüksekokulu’nun 59 öğrenciyle eğitim ve öğretime başladığını ve öğrenci sayısının her yıl artması sebebiyle vatandaşları Çavdır ilçesine yatırım yapmaya davet etti.

MAKÜ’lü öğrencilerin Çavdırlıları yatırım yapmaya teşvik ettiğini kaydeden Başkan Uysal, “İlçemize gelen öğrenciler, halkımızın yakın ilgisi ile ilçemizden memnunlar. Öğrenciler kendi aralarında sosyal medya aracılığı ile Çavdır’la ilgili memnuniyetlerini paylaşıyorlar, böylece ilimizin ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyorlar. Çavdır halkımızda öğrencinin gelmesiyle yatırım yapmaya başladı. Öğrenciye yönelik fotokopi merkezleri, internet kafeler, pansiyonlar, apartlar, lokantalar açılarak ilçemizin çehresi değişti” dedi

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2012 Çarşamba 19:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?