4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Cezasız sürücüye 5 yıldızlı tatil

Kurban Bayramı tatilini geçirmek üzere Antalya'ya gelen sürücülerden kontrol noktalarında hata yapmayan ve 2007 yılı içinde ceza almayan 10 kişiye Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 yıldızlı tatil ödülü verildi. İki gün sürecek uygulamalarda hatasız sürüş yapan 500 sürücüye de teşekkür belgesi veriliyor.


Antalya Emniyet Müdürlüğü ile Akdeniz Turizm Otelciler Birliği'nin (AKTOB) ortaklaşa hazırladığı çalışmayla Kurban Bayramı'nda aileleriyle birlikte Antalya'ya gelen sürücülerden kurallara uyan 10 kişiye ücretsiz tatil ödülü verildi. Sürücüler, Antalya-Burdur Karayolu üzerine kurulu 3 kontrol noktasında aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip gibi konularda takip edildi. Kontrol noktalarında hata yapmadan geçen, 2007 yılı içinde ceza yememiş 10 sürücüye 5 yıldızlı bir otelde 3 günlük tatil ödülü verildi.


Denetimlere Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Etli de katıldı.

Kontrol noktalarından hatasız geçen ve 2007 yılında ceza almadığı belirlenerek tatil hakkı kazanan sürücü Mustafa Özdemir, ödülünü Ramazan Etli'den aldı. Polis tarafından durdurulduğunda ceza yiyeceğini sandığını belirten Özdemir, "Afyonkarahisar'dan beri yoğun kontrol var. Polisimiz gerçekten çalışıyor. Çok güzel bir uygulama. Tatile çok güzel bir başlangıç yaptık" dedi.


İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Kurban Bayramı öncesi denetimlere başladıklarını belirten Ramazan Etli ise, "Kurduğumuz kontrol noktalarında hız sınırı, hatalı sollama, yakın takip konularında denetim yapıyoruz. Bu noktalarda hata yapmayan sürücülere teşekkür belgesi veriyoruz. Ayrıca bunların içerisinde 2007 yılında ceza yemeyen sürücülere AKTOB'la yaptığımız ortak çalışmayla 3 günlük tatil imkanı sunuyoruz" diye konuştu.
Ramazan Etli ayrıca, sürücülerin Kurban Bayramı tatili boyunca kurallara uymasını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 16:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?