4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

CHP'de yeni başkan; Erman

BURDUR CHP'DE YENİ İL BAŞKANI SÜLEYMAN ERMAN OLDU

Burdur CHP İl Kongresi'nde, yeni başkan Eski CHP Gençlik Kolları Başkanı ve Serbest Muhasebeci Süleyman Erman oldu. Erman, 1 oy farkla iki rakibini geride bıraktı.

Burdur Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede, Eski Gençlik Kolları Başkanı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Süleyman Erman'ın listesi 55 oyla seçildi.164 delegenin hepsinin oy kullandığı kongrede 54 oy alan İl Başkanı İsmail Erkaya ve iki dönem önceki İl Başkanı Süleyman Solmaz 1 oy farkla seçimi kaybetti.

Sonuçların açıklanmasından sonra Yönetim Kurulu ile birlikte delegelere seslenen Süleyman Erman, "CHP Delegesi, oyları 3'ümüze de paylaştırarak, bizim partimizi birlikte yönetmemize karar verdi. Bundan sonra hep beraber CHP'yi Burdur'da birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Süleyman Erman'ın listesinde şu isimler yer alıyor: "Hüseyin Bütün, Yurtsever Çelikkaya, Tekin Erol, Ayla Gönülaçar, Fikret Güvenli, Turan İş, M.Ayhan Kara, Ünsal Köse, Özgür Ölmez, Sevgi Öztürk, Azize Saden, Ersin Taşlıoğlu, Yalçın Umay ve Kadir Yalçın.

Disiplin Kurulu: Selami Akbulut, Durmuş Ceylan, Gülcan Elduran, Osman Gök, Kadir Karakurt, Mustafa Kayım, Yusuf Kesen, H. Hüseyin Kut ve Abdullah Şahin. Kurultay delegeliklerine de Ramazan Aydın, Süleyman Erman, Recep Karakaya, İsa Kayacan, İbrahim Keskin ve Okan Kurd getirildi.

BURDUR CHP'DE YENİ İL BAŞKANI SÜLEYMAN ERMAN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 15:04:03
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 14:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSMAİL ÖZEN IP: 95.15.47.xxx Tarih : 17.03.2010 17:34:31

Hayırlı uğurlu olsun