4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

CHP'li Umut Oran Burdur'da

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ORAN BURDUR'DA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Umut Oran, "Genel Başkanımız Deniz Baykal'a yapılan komplo chp için önemli bir sınavdı ve biz bu sınavda çok onurlu davrandık" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Umut Oran ve CHP MYK Üyesi ve Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, CHP Burdur İl Örgütü tarafından Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katıldı. Oran, toplantıda yaptığı konuşmada, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a karşı yapılan komplo karşısında CHP Yönetiminin birlik ve beraberliğini koruduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni bir siyasi yapıya sahip olduğunu belirten Oran,

"Türkiye zor bir dönemde, içeride ve dışarıda tehditler alıyor. Şehit cenazesiz günümüz geçmiyor. Dış politikalarda ciddi eksen kayması var. Şimdi ise tek başına kalan bir Türkiye görüyoruz" dedi.

AK Parti hükümetinin ülkeyi yönetemediğini savunan Oran, "Ne adaletli oldu ne de ülke kalkındı. Artık fırsat bizim fırsatımız. Biz şu anda 1 kişiyi nasıl CHP'li yaparız, hatta iki kişiyi nasıl CHP'li yaparız diye çalışacağız. Vatandaşın ayağına gideceğiz, Türkiye'yi yeniden gün yüzüne çıkartacak ve iktidara yürüyen, iktidar fırsatını eline geçiren tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir" diye konuştu.

Umut Oran konuşmasının ardından CHP'ye katılan ADD Burdur Şube Başkanı ve eski DSP Burdur Milletvekili Kazım Üstüner'e rozetini taktı.

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ORAN BURDUR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 17:38:02
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 17:47:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?