30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Çift silahla intihar etti

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çavuşlar mahallesinde oturan Ömer Ali Üresin akıllara durgunluk verecek şekilde hayatta kalmamak için ne gerekiyorsa yaparak kendine bubi tuzağı gibi düzenek hazırlayıp iki av tüfeği ile intihar etti.

Çavuşlar mahallesi Gündoğdu Caddesi 3021 sokakta akşam saatlerinde eve gelen Zeynep Üresin eşini evlerinin balkonunda kanlar içerisinde kucağında silah ile vurulmuş ölü buldu ve durumu polise bildirdi.

Renk körlüğü nedeniyle yıllarca ehliyet almadan şoförlük yapan ve son günlerde yakınlarına kendini öldüreceğini söylediği iddia edilen 66 yaşındaki Ömer Ali Üresin hayatta kalmamak için evinin balkonun dibinden geçen dut ağacının dallarına eski üstten horozlu çifte av tüfeğini iplerle sıkıca bağlayarak monte etti. Daha sonra ikinci av tüfeğini de ahşap balkon korkuluklarına yine iplerle oynamayacak şekilde monte etti.

Daha sonra iki tüfeğin tetiğini birkaç tane iple tek tetik haline getiren Üresin, silahların içerisine mermi koyarak emniyetlerini açtı. Daha sonra iki silahın karşısına geçerek tek tetik halindeki ipi çekerek intihar etti. Dut ağacındaki silahın patlaması ile kalbinden isabet alan Üresin olay yerinde can verdi. İki av tüfeğinin tek tetikte birleşmesine rağmen balkon korkuluklarına monte ettiği silahın tetiğinin düşmesine rağmen patlamazken, dut ağacındaki ikinci av tüfeğinin ise ikinci gözünde mermi olması ve horozu kalkık patlamaya hazır şekilde bulundu.

Akşam saatlerinde eşi Zeynep tarafından ölü bulunan Ömer Ali Üresin’in otopsi sonucuna göre öğle saatlerinde intihar ettiği belirtiliyor. Üresinin cenazesi köyü Karaseki köyünde toprağa verilecek.
 

Halim Akca/Bucak Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 13:17:33
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 13:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?