9
Mayıs
2024
Perşembe
BURDUR

Devlet Hastanesi'ne 2 yeni doktor

Burdur Devlet Hastanesi’ne atanan cildiye ve göğüs hastalıkları uzmanları görevlerine başladı. Başhekim Şeref Türe, "Vatandaşlarımızın serzenişte bulunduğu cildiye ve göğüs hastalıkları uzmanı konusunda eksikliğimizi gidermiş bulunmaktayız" dedi.

Türe, "Bu konuda attığımız adımlar neticesinde Cildiye Uzmanı Dr. Hasan Tak ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayhan Babaoğlu Tunçay görevlerine başlayarak hastalarımıza hizmet vermektedir. Bu iki doktorumuzun hastanemizde göreve başlamasının ardından, Antalya ve Isparta’ya artık bu konularda sevk yapılmıyor" diye konuştu.

Hastanede tüm servisleri ayırarak sıra bekleme olayına son verdiklerini ifade eden Başhekim Türe, "Artık hastanemize gelen hastalar muayene olacağı servisin önüne gelip evraklarını verecek ve yeni yapılan koltuklarda oturarak 5-10 dakika sırasını bekleyecek, 15 dakikada muayenesini olup evinin yolunu tutacak. Hem eksik doktorlarımızın gelmesi hem de hastane içinde yapılan değişiklikler sayesinde yoğunluk önlendi ve hastalarımız daha sağlıklı hizmet alır hale geldi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 12:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?