3
Mayıs
2024
Cuma
BURDUR

Doğalgaz çalışmaları 2007'de

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur'da doğalgaz çalışmalarının yılbaşından sonra başlayacağını söyledi. 

Burdur'a doğalgazın gelmesi için yürütülen çalışmalar neticesinde BOTAŞ'ın ihaleyi yapmasının ardından ihaleyi kazanan TOROSGAZ, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından düzenlenen Doğalgaz Dağıtım Lisansını alarak Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya' ya teslim etti. Doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla birlikte 2007'nin kış aylarında Burdurluların doğalgazı kullanacakları belirtildi. 

Burdur için büyük önem taşıyan Doğalgaz için çalışmalar yılbaşından itibaren başlayacağını belirten Başkan Akkaya "doğalgaz çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın kullanımına sunulacak. Firma yetkilileri gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladılar. Yılbaşından itibaren de fiziki çalışmalarla doğalgaz hatlarını döşemeye başlayacaklar. Kentimiz için büyük önem taşıyan bu çalışma ile hava kirliliğinin önüne geçilecek dedi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 13:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali sayın IP: 85.98.212.xxx Tarih : 7.12.2006 15:42:13
iyi güzel hoşta başkanım bu millet dogolgazı evlerine alıp kullana bilecekmi abonelik ve daire tesisatları çok pahalı askeri ücretlilerin dogalgaz almaları çok zor. ya kirada olan vatandaşlar ne yapsın. avuç içi kadar olan memleketimizde ne gerek bu dogalgaz. siz kaliteli kömür sattırsaydınız çevre kirliligi olmazdı. ne menfaatiniz var türkiyenin dışarıdan ital edipte aldıgı bu gazı kullanmaya. benim ve birçok burdur halkının bu lüksü kullanabilecegini hiç sanmıyorum. teşşekkürler