30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Dört aylık gelin dolapta ölü bulundu

Bucak ilçesi Çukur mahallede oturan ve evleneli henüz dört ay olan eşini evde bulamayan İbrahim Tekin , durumu yakınlarına ve polise haber verdi.

Polisin evde yaptığı aramada Fatma Tekin’in cansız vücuduna evin yüklüğünde üzerine yorganlar örtülmüş şekilde bulundu. Ölüm sebebinin anlaşılması için Antalya Adli Tıp Merkezine gönderildi. Fatma Tekin’in büyük bir ihtimal ile başındaki yazması ile boğulduğu ve kafasında darp izlerine rastlanıldığı iddia edilirken, ölüm sebebi adli raporunda açıklık kazanacak.

Bucak’ta bir mermer fabrikasında çalışan İbrahim Tekin dün akşam eve geldiği zaman eşini evde bulamadı. İbrahim Tekin önce eşinin gideceği yerleri ve yakınlarına sordu daha sonrada polise haber verdi.

Bucak Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekipleri İbrahim Tekin’in bilgisi dahilinde Fatma Tekin’i aramaya başladı. Evde arama yapan polis Fatma Tekin’in cesedine yatakların konduğu yüklükte üzerine yorganlar yığılmış ve örtülmüş şekilde buldu. Polis Fatma Tekin’in ölüm sebebini ayrıntılı şekilde incelemeye aldı.

Evinde ölü bulunan Fatma Tekin şimdiki eşi ile nişanlanmış, nişan döneminde İbrahim Tekin ile evlenmek istemeyince, 22 Nisan 2008 tarihinde o zaman mermer fabrikasında çalışırken işe gitmek için evden çıktıktın sonra şimdiki eşi İbrahim Tekin ve altı arkadaşı ile birlikte iki araç ile yolu kesilerek, sürüklene sürüklene zorla araca bindirilerek kaçırılmıştı. Kaçırılma sonrası Burdur’un Ağlasun ilçesine bağlı Çamlıdere köyünde üç gün boyunca defalarca tecavüze uğrayan Fatma Tekin polisin ısrarlı takibi sonucu bulunmuş. Bir süre Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
Fatma Tekin’i kaçırma olayına karışan şimdiki eşi ve altı arkadaşı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaçırıldığında 17 yaşında olan Fatma Tekin, zorla sahip olma ve kız kaçırmadan ceza evine giren İbrahim Tekin’in ailesi ve çevresinin baskılarına dayanamayıp geçen yılın ekim ayında evlenmişti.

Evin yüklüğünde ölü bulunan Fatma Tekin’in, polis ölüm sebebini tüm ayrıntıları ile incelemeye alırken, cinayet soruşturma da çok yönlü olarak sürdürüyor.

Halim Akca / Bucak - KENTHABER
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 16:32:57
Güncelleme :17 Ocak 2009 Cumartesi 19:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?