30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

DP Bucak'ta Sarı ile yola devam

Üç dönemdir Bucak Belediye Başkanlığını yapan Arsal Sarı Demokrat Parti'den belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bu akşam Demokrat Parti teşkilatında yapılan törene Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı Tahir Akan, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol, Burdur Baro Başkanı Yusuf Çiftçi, Bucak Ticaret Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve dört yüzün üzerinde partilinin katıldığı törende Başkan Sarı, Demokrat Partiden Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bucak Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Arsal Sarı “Bucak bölgenin parlayan yıldızıdır. Bucak koşuyor, ilk belediye başkanı seçildiğim zaman Bucak’ın nüfusu on beş bin idi. Şimdi ise kırk bini geçti. Yirmi beş yıllık siyasi hayatım içerisinde ilk belediye başkanı olduğum zaman çıraktım, ikincisinde kalfa oldum, üçüncüsünde ise usta oldum. Şimdi tekrar seçimi kazanmam halinde de uzman belediye başkanı olarak çalışacağım” dedi.

Başkan Sarı belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde yaptığı ve yapamadığı projeleri anlatarak “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” dedi, Başkan Sarı Perşembe pazarı projesine de değinerek, “Perşembe pazarı binasının yapımını Esnaf odalarına bırakmıştık. Esnaf Odaları Pazaryeri esnafından para toplayarak pazarı yapacaktı. Ama baktım ki bu proje hayata geçirilmesi bu kriz ortamında çok zor. Tek katlı uzay çatılı Perşembe Pazarı projesini esnaftan tek kuruş olmadan belediye olarak yaptıracağız” dedi.

Demokrat Parti belediye başkan Adayı Arsal Sarı 29 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Partinin Belediye Başkan adayı olarak seçime giriyorum ama, Ben Bucak sevdalısıyım tüm Bucak’ın partili partisiz herkesin adayıyım dedi.

Halim Akca / Bucak KENTHABER
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 09:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?