30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Düğerliler'den MHP'ye destek sözü

Burdur da oturan Düğer köyü sakinleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim bürosun da yaptıkları toplantı da MHP Belediye Başkan adayı Orhan Akın'a destek sözü verdiler.

100 civarın da aileyi temsilen Burdur da çeşitli meslekler de çalışanların katıldığı toplantı da konuşan MHP il başkanı Nazif Aktürk,” Belediyecilik ulu cami ile köprübaşı arasında olmamalıdır. 5 yıllık AKP dönemin de çevre illere bakıldığında şehircilik ve planlama da Burdur da yaptık dedikleri yatırımları fersah fersah geçtikleri görülmektedir. Maalesef Burdur için aynı şeyleri söylemek mümkün değildir 5 yıllık iktidarları dönemin de 65 trilyonluk yatırım yaptıklarını söylemektedirler Bunların bir çoğu devlet yatırımı ve ülkenin büyük kentleri dahil her yerde yapılmış borcu ödenmemiş yatırımlardır. 5 yılda hatırlamadıkları mahallelere seçim yatırımı olarak nihayet bir şeyler yapar görünmekteler. Belediye başkanı Sabahattin Akkaya iyi bir kişi ancak iyi bir yönetici değil. Yapılan hataları üstlenme cesareti yok bir konuda fikrinin sorulduğun da herkez attığı imzadan sorumludur demektedir. Hatayı üslenmemek gibi bir özelliği vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız da ise bunların hiç biri olmayacak . Her yaptığımız proje halkımıza danışarak istişare edilerek hayata geçirilecektir. " dedi.

MHP Burdur Belediye Başkanı Orhan Akın ise yaptığı konuşma da MHP adına verilecek her oy mutlaka Burdur halkına köylerine hizmet olarak geri döneceğini ifade etti.

Akın " Bizler dışarıdan gelerek ilimiz de yatırım yapacak iş adamlarını engellemek onlara zorluk çıkarma yerine geldikleri gün Burdur’un gelişmesi iş istihdamının artırılması adına ayaklarının altına kırmızı halı sereceğiz, sokakta boş gezen gençlerimize iş bularak onların yarınlara güven içinde bakmalarını sağlayacağız. MHP adına siyaset yapan sorumlu kişiler verdikleri sözün attıkları imzanın daima arkasına düşerek gerekeni yapmışlardır bizim siyasetimiz 'işin bitti hadi herkes yoluna' siyaseti değildir. Sizlerin bizlere verdiği destek halkımıza hizmet olarak dönecektir." diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 15:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?