4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Durmuş Ceylan güven tazeledi

DURMUŞ CEYLAN GÜVEN TAZELEDİ

Burdur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Durmuş Ceylan güven tazeledi.

Burdur Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda yapılan Olağan Genel kurulda, Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Göller Bölge Birlik Başkanı Recep Kalkan yaptı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nda ilk olarak Faaliyet ve Denetim ve Geçici Bütçe Raporları okundu. Raporların okunup ibra edilmesinden sonra Başkanlığa aday olan Osman Özdemir, Mehmet Altay ve mevcut başkan Durmuş Ceylan’ın listeleri oylandı. Seçimde 510 üye oy kullandı, 10 oy geçersiz sayıldı.

Başkan Adaylarından Mehmet Altay’a 110, Osman Özdemir’e 104 ve mevcut Başkan Durmuş Ceylan’a 286 oy aldı. Seçimde mevcut Başkan Durmuş Ceylan 4. kez Başkan seçilerek, güven tazeledi. Başkan Durmuş Ceylan’ın listesinde, Yavuz Baş, Hüseyin Dinç, Mustafa Bülbül, Ersun Küçükbaba, Faruk Düden ve İsmail Zengin ile Denetim kurulu’nda Ahmet Gencer, İsmail Zulem ve Süleyman Çan yer alıyor.

Başkan Durmuş Ceylan’ın 4.defa Oda Başkanı seçilirken, Burdur’da bugüne kadar yapılan 7 Esnaf Odası seçiminde de eski başkanlar güven tazeledi.

DURMUŞ CEYLAN GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 12:42:04
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 12:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?