30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Eğitim İş'ten futbol turnuvası

EĞİTİM İŞ SENDİKASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Eğitim İş Sendikası Burdur Şubesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası başladı. Lig usulü yapılan turnuvaya 4 takım katıldı. Eğitim İş Sendikası Burdur Şube Başkanı Salih Kepenek, bu yıl ilkini düzenledikleri turnuva ile dostluk ve kardeşliğin pekiştireceğini ifade etti.

Başkan kepenek turnuva hakkında yaptığı açıklamada, "Sendikamız eğitimin var olan sorunları ile mücadele etmenin yanı sıra sosyal aktivitelerle de ilgileniyor. Yönetimden iki arkadaşımızın hazırladığı futbol turnuvasında 4 takım karşılaşmaları oynanacak. Her hafta cumartesi günleri gerçekleşecek maçların arkadaşlarımız arasında var olan dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı daha da pekiştireceği kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

Herkese açık olan turnuvada ilk karşılaşma A ve B takımları arasında gerçekleşti. 30 dakikalık 2 devre halinde yapılan ve çekişmeli geçen maç, B takımının 5-3 galibiyetiyle sona erdi. Turnuvanın ikinci maçı ise C ve D takımları arasında gerçekleşti. C ve D takımlarının karşılaşması D takımının 9-3'lük başarısıyla sonlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 16:07:04
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 09:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?