8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURDUR

Ekici: Batarsak hep beraber batacağız

Burdur’da, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı, Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Alp ile Burdur Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Burdur İl Başkanı İbrahim Ekici, hükümetin 2 yıllık icraatını değerlendirdi. Ekici, "AK Parti daha kurulmadan milletin umudu olmuş bir oluşumdur. İnsanlarımız yılların verdiği bitkinlik ve bezginlik içerisinde ülkeye umut olacak ve güzellikleri getirecek bu topluluğu beklemekteydi. Biz bu düşüncelerin ışığı ile 3 Kasım seçimlerine girdik. Ekip olarak ülkemizdeki sorunları tespit ettik ve bunların çözüm noktalarını da milletimize anlattık. 3 Kasım seçimleri bitti, aradan 1 yıl geçti, 28 Mart seçimleri geldi. 28 Mart seçimlerinde millet, ’biz sizin uygulamalarınızdan çok memnunuz, bize yalan ve dolanla muamele etmediniz, seçim zamanında meydanlarda söylediklerinizi bire bir uyguladınız ve rüştünüzü ispat ettiniz’ diyerek, partimize yerelde de büyük teveccüh gösterip, AK kadrolarını göreve getirmek sureti ile güvenlerini tazelediler. Biz, millete hizmet için, siyaset eksenimizde halka hizmet, Hakka hizmet çalışmasını ön plana çıkardık ve bu ilkemizden bir an olsun vazgeçmedik, bunu kimseye istismar ettirmedik" dedi.

Parti olarak yoğun bir çalışma temposu sergilediklerini belirten Ekici, "Partimiz yoğun bir çalışma içerisinde, gece ve gündüz demeden, mesai saati mefhumu gözetmeden, ’ülke kurtulursa, böyle çalışmayla kurtulur’ ifadesini, özellikle çalışarak ve yaşayarak bütün insanlarımıza gösterdik. İstediğimiz noktaya tam manasıyla daha ulaşamadık ama çalışmalarımızın neticesinde halk, özlediği seviyeye mutlak surette gelecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bazı çığırtkanlar çıkıyor şöyledir, böyledir diyor. Biz onların evlerinin önüne altın da döşesek, onlar yine eleştirecektir, çünkü onların başka bir işi yok. Milletimizin söylediği gayet basit, kardeşim kusura bakmayın siz bir durun, siz bin dinlenin. Sizin yaptıklarınızı biz yıllarca gördük, ama o kişiler, bunu bile anlamamakta direniyor. Bu ülke hepimizin, bu gemi batarsa, hepimiz batacağız. Bu ülkeyi hep beraber iktidarıyla, muhalefetiyle geliştirmeye çalışmamız lazım, siyaset bu şekilde olmalı. Bizim siyaset çizgimizde bu güne kadar da bu şekilde oldu" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 12:56:29
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 14:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?