4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Emniyet 2009'u değerlendirdi

BURDUR EMNİYETİNDEN 2009 DEĞERLENDİRMESİ

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Vali İbrahim Özçimen'i nde katılımı ile 2009 yılı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, 2009 yılında mala karşı olaylarda azalma yaşandığını, aile içi şiddet olayları için ise 2010 yılında projeler üreterek, konferans ve paneller düzenleyeceklerini belirtti.

Dolandırıcılık olaylarının düşmesi için broşürler bastırıp halka dağıtılacağını anlatan Aydoğan,"Burdur Emniyeti olarak suç oranlarının düşmesi için projeler geliştiriyoruz. Sadece suç oranları değil trafik kazası oranlarını düşürmek için de projeler üretiyoruz. Mesela bir okul bahçesine eğitim pisti kurup burada uygulamalı ders vermeye başlayacağız" dedi.

Toplantıya katılan Burdur Valisi İbrahim Özçimen ise "Türkiye kritik bir dönemde geçiyor ve bu kritik dönemde polislerin büyük bir önem taşıdığını düşünüyorum. 28 senelik görev hayatımda polislerden çok şikayetler alıyordum. Üniversite mezunu polislerin sayesinde artık polisler vatandaşlarla iyi iletişim kuruyor, bu sebeple polis-vatandaş arasındaki şikayetler de sona erdi' dedi.

Vali Özçimen'in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

BURDUR EMNİYETİNDEN 2009 DEĞERLENDİRMESİ
BURDUR EMNİYETİNDEN 2009 DEĞERLENDİRMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 17:28:04
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 17:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?