30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Emniyet sigarayı bıraktı

19 Temmuz’da başlayacak olan sigara yasağı öncesi Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’nde örnek bir kampanya başlatıldı. Kampanya ile ilgili bilgi veren Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, kampanya teklifinin personelden geldiğini belirtti.

Sigrayı bırakma konusunda başarılı olan polislerin, Göl Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenecek etkinlikle ödüllendirileceklerini bildirildi.Kampanya ilgili olarak Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Burdur Valisi İbrahim Özçimen, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve personel katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Burdur Valisi İbrahim Özçimen, sigara stresi azaltır, dertlere son verir gibi sözler ile sigara bağımlılığının bir aczin ifadesi olduğunu belirtti.

Vali Özçimen, “İradesi olan insan böyle acizliklere karşı tavır almasını bilir. 19 Temmuz’da uygulamaya geçilecek olan yasanın alt yapısı hazır, kamuoyu buna sıcak bakıyor. Gelişmiş toplumlarda sigara içen kişiye iyi gözle bakılmıyor. Sigara içmek ayıp olarak görülüyor, kişiler ikinci sınıf insan gözüyle görülüyor” dedi.

Toplantının sonunda emniyet personeli ellerindeki sigara paketlerini kırarak çöpe attı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 14:50:53
Güncelleme :26 Haziran 2009 Cuma 14:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?