4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Engelliler eserlerini sergiledi

ANLAMLI SERGİ

Burdur Belediyesi ile İş-Kur Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği açılan Dikiş Nakış Atölyesi'nde kurs gören engellilerin eserleri Belediye Fuayesi’nde sergileniyor.

Burdur Belediyesi, Valilik, İş-Kur Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Belediye Halı Sarayı binasında engellilere yönelik olarak açılan Dikiş-Nakış Atölyesi’nde kurs gören 15 engelli kursiyer, 6 aylık kurs sonunda belge almaya hak kazandı. Engellilerin 6 ay boyunca hazırladığı eserler ise Burdur Belediyesi Fuayesi’nde açılan sergide beğeniye sunuluyor.

Burdur Valisi Süleyman Tapsız,Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Cengiz Özen, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı serginin açılışında konuşan Burdur Valisi Süleyman Tapsız,

“Kursiyerleri ve hocalarını tebrik ediyorum ama engelli annesi ve babası olmak hayatta en zor şey.En başta anne babalarını kutluyorum. Engelsiz bir şehir ve engelsiz bir dünya hazırlamak için Valilik olarak çalışacağız" dedi.

25 Aralık'ta başlayan kursta eğitim gören 15 kursiyer, belgelerini Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Cengiz Özen ve Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’dan aldı.

ANLAMLI SERGİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 12:01:04
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 17:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?