30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Engelliler piknikte buluştu

Burdur Özürlüler Derneği’ne bağlı Mübeccel Sayılı Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, aileleri, yönetim kurulu üyeleri ve protokol, Kent Ormanı’nda düzenlenen piknikte biraraya geldi.

50’ye yakın öğrencinin ve ailelerinin katıldığı piknikte, Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Muş İli Özürlüler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz Burdur Özürlüler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve merkezin öğretmenleri katıldılar.

Daha önce Muş’ta görev yapan Burdur Valisi İbrahim Özçimen’in, Muş’ta özürlüler için unutulmaz hizmetler ve projeler ürettiğini belirten Muş Özürlüler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz, Burdur’da özürlüler adına yapılan güzel çalışmaları görmekten mutlu olduğunu belirtti.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen ise özürlüler için böyle etkinliklerin süreklilik kazandırılması, onların desteklenmesi ve bu tür etkinliklerle rehabilite edilmelerine katkı sağlanması gerektiğini belirtti.

 Vali Özçimen, yeni projelerle Burdur’daki özürlülerin sıkıntılarına sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 19:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?