7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Enişte katili tutuklandı

Burdur’da 15 Ocak 2012 tarihinde ormanlık alanda cesedi bulunan Şahin Koçaç’ın katil zanlısı olduğu belirlenen kayınbiraderi tutuklandı.

Burdur’da ormanlık alanda toprağa gömülü bulunan cesedin 80 gündür kayıp olan Şahin Koçaç’a (28) ait olduğu tespit edilmesinin ardından olayla ilgili geniş soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Burdur polisi, şüphelendiği Şahin Koçaç’ın kayınbiraderi O.Y.’yi (17) dün akşam saatlerinde gözaltına aldı. O.Y., sabaha kadar süren sorgusunda suçunu itiraf etti.

Şahin Koçaç’ı öldürdüğünü itiraf eden O.Y., bu sabah yapılan keşif ile Koçaç’ı nasıl öldürdüğü anlattı, cesedin bulunduğu Dereboğazı mevkine ve suç aleti olan av tüfeğini attığı Çendik Plajı’nda yer gösterdi. Av tüfeği, katil zanlısı O.Y.’nin gösterdiği yerde yapılan kazıda bulundu. Katil zanlısı O.Y., Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından Burdur Adliyesi’ne sevk edildi.

"O BENİ ÖLDÜRECEKTİ, BEN ONU ÖLDÜRDÜM"

Olay gecesini anlatan O.Y. eniştesi Şahin Koçaç’la birlikte bir arkadaşından emanet araba aldıklarını ve Mehmet Akif Ersoy Kent Ormanı karşısında bulunan ormanlık alanda alkol aldıklarını söyledi. Y., “Yanımda av tüfeği de vardı. Saat 04.30 sıralarında Şahin ile tartışmaya başladık. 'O beni öldüreceğine ben onu öldüreyim' diye düşündüm. Şahin arkasını döndüğü anda yanımdaki tüfeğinin dipçiğiyle kafasına vurdum.Yere yığıldı. Yığıldığı yere gömdüm. Daha sonra arabayla göl kenarına giderek tüfeğini gömdüm” dedi

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2012 Perşembe 16:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?