7
Mayıs
2024
Salı
BURDUR

Eroğuz güven tazeledi

SS. Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 59. Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlığa yeniden Nasuh Eroğuz seçildi.

59. Olağan Genel Kurul, Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda yapıldı. Genel Kurula on bine yakın üye katıldı.

Divan başkanlığını Panko Birlik İştirakler Müdürü Osman Bostan'ın yaptığı genel kurulda raporlar okundu ve oylamaya sunularak ibra edildi. Bölgede şiddetli rüzgarın etkili olması sebebiyle mevcut başkan Nasuh Eroğuz, konuşmasını iptal ederek seçime geçilmesini istedi.

4 bin 955 üyenin oy kullandığı seçimde oyların 22'si geçersiz sayıldı, 15'i ise boş çıktı. Seçim sonucunda mevcut başkan Nasuh Eroğuz 2 bin 994 oy alarak yeniden başkan sçeildi. Rakibi Halil Uluışık ise bin 927 oyda kaldı.

Üçüncü kez başkan seçilen Nasuh Eroğuz; "İki dönemdir çok güzel şeyler yaptığıma inanıyorum. Vatandaş yine takdir etti, oylarıyla destekledi. Bu sorumluluğu harfiyen yerine getirmeye gayret ederiz, bugünkünden daha ileriye götürmeye çalışırız. Herkesin yanındayız, kimseye bir dargınlığımız, küskünlüğümüz yok. Bize hayırlı olsun, arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Onlara saygı göstermek lazım, medeni cesaretleriyle bizlerle yarışa çıktıkları için onlara da teşekkür ediyorum" dedi.

Eroğuz'un yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:

"Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali Gök, Yılmaz Gürcan, Mehmet Coşkun, İlhami Değerli, Osman Kutlu, Erdoğan Sağlam, Mehmet Acar, Ergül Tokat, Hüseyin Evren.
Denetim Kurulu Üyeleri: İsmet Yüncü, Muzaffer Günay, Emin Özel, Tekin Korkmaz, Hüseyin Esen, Alaaddin Sertbaş."

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2012 Perşembe 18:37:21
Güncelleme :25 Nisan 2012 Çarşamba 09:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?