30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Filistinli çocuklara anlamlı yardım

Burdur Alparslan Ali Can Koleji öğrencileri, Filistin’e bin 500 TL yardımda bulundu. Paraları ise Burdur Valisi İbrahim Özçimen’e teslim etti.

İsrail’in 20 gündür devam eden Gazze’ye saldırılarına, Burdurlu minik öğrencilerden anlamlı hareket. Burdur, Alparslan Ali Can Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün öğrencileri, Filistin’de ateş altında kalan çocuklar için kendi aralarında para topladı. Osman Erdem,Şeyma Candan, Fahriye Genç isimli öğrencilerin öncülük ettiği yardım kampanyası bir hafta sürdü.

Yardım paralarını bankaya yatırmak için giden üç öğrenci bankaların yoğun olması nedeniyle Alparslan Ali Can Koleji Okul Müdürü Habib Yıldırım’la birlikte Burdur Valisi İbrahim Özçimen’i ziyaret etti. Alparslan Ali Can Lisesi Okul Müdürü Habib Yıldırım yapılan yardım hakkında Vali Özçimen’i bilgilendirdi.

Alparslan Ali Can Okul Müdürü Habib Yıldırım, kampanyanın bir hafta sürmesine rağmen büyük bir ilgi gördüğünü, bitiminde ise yardım için tam bin 500 TL toplandığını belirtti.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen, öğrencileri yardım kampanyaları nedeniyle tebrik etti. Vali Özçimen, Filistin için Burdur’un sessiz kalmadığını, okulların ve kurumların yardım yaptıklarını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?