30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Gazeteciler seminerde buluştu

Burdur Valiliği’nin organize ettiği ‘Bir Kentin Gelişmesinde Yerel Medyanın Önemi’ konulu seminerde Burdur ve çevre illerdiki bazı gazeteciler bir araya geldi.

Burdur Valiliği, Burdur ve Antalya gazeteciler cemiyetinin, Basın Akademisi Projesi çerçevesinde düzenlediği ‘Bir Kentin Gelişmesinde Yerel medyanın Önemi’ konulu seminer, Burdur Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Türkiye’deki mesleki kapasite artışına katkıda bulunmak amacıyla Antalya’daki gazetecilerin eğitilmesi için, AB hibe programları çerçevesinde açılan Basın Akademisi’nde bu güne kadar 90 gazeteciye 4 dönem halinde 16 dersten oluşan eğitim verildiğini söyledi.

Yeni, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı’nın da, böyle bir seminerin verilmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.Seminere katılan Burdur Valisi İbrahim Özçimen ve Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya’da yaptıkları konuşmalarında medyanın bir kentin gelişmesinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuyu bilgilendirdikleri için de kutsal bir görev yaptıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 15:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?