4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Genç başkan bıçaklandı!

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı 22 yaşındaki Alptekin Kutbay laf atma meselesi nedeniyle kavga ettiği bir kişi tarafından 10 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay dün saat 22.30 sıralarından 112 Acil Sağlık Hizmetleri bahçesinde meydana geldi. Cumhuriyet Lisesi öğrencisi olduğu belirtilen bir kişi ve yanındaki üç arkadaşının yoldan geçen bir kıza laf atmaları nedeniyle orada bulunan Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Alptekin Kutbay ve yanında bulunan grupla tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki grup birbirine girdi. Çıkan arbedede yanında bulunan bıçakla Kutbay´ı 4´ü sırtından olmak üzere 10 yerinden bıçaklayan zanlı kaçmaya başladı. Kutbay´ın yerde kanlar içerisinde kaldığını gören arkadaşları genci Burdur Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Tedaviye alınan Kutbay´ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayın ardından ismi açıklanmayan zanlı ve yanında bulunan arkadaşları gözaltına alındı. Polis suç aleti bıçağı bulmak için olay yerinde inceleme yaptı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

..
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 10:26:48
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 11:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?