30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Genç kızın şüpheli ölümü

Burdur'da ihbar üzerine bir eve giden polis, 19 yaşındaki genç bir kızın çıplak cesedi ile karşılaştı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Zafer Mahallesi Bülbül Sokak'taki bir evde cesedi bulunan 19 yaşındaki Reyhan Basravi'nin ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan, Basravi ile birlikte uyuşturucu aldığı iddia edilen 2'si kadın 8 zanlı, Burdur Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Basravi'nin cesedi bulunduğu sırada çıplak olduğu belirtildi. Genç kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı konusunda açıklama yapılmadı. Cesetten alınan parçaların otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi.

Öte yandan, Reyhan Basravi'nin bir süre Burdur Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 80. Yıl Sevim Zekai Piribaş Kız Yetiştirme Yurdunda kaldığı ve yurttan sık sık kaçtığı öğrenildi. Basravi'nin 2 yıl önce Ankara'da uyuşturucu tedavisi gördüğü ve uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle birkaç kez gözaltına alındığı belirtildi. Basravi'nin 16 yaşında olduğu ancak geçen yılın şubat ayında mahkemeye başvurarak yaşını 3 yıl büyüttüğü bildirildi.

Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Burdur'da Zafer Mahallesi Bülbül Sokak'taki evde 19 yaşındaki Reyhan Basravi'nin cesediyle karşılaşmış, ceset otopsi için Burdur Devlet Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırılmıştı
 

AA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 09:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?