30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Genç projeler görücüye çıkacak!

Burdur, Mehmet Akif Üniversitesi Burdur Meslek Yüksek Okulu'nun bu yıl, Burdur'daki sanayici ve esnafında katılacağı 2. Proje Şenliği'ne hazırlanıyor.

Şenlik kapsamında öğrenciler kendi branşlarıyla ilgili yüzlerce projeyi 11-12 Mayıs 2009 günleri okul bahçesinde sergileyecek.

Bu yıl 2.si gerçekleştirilecek ve 11 Mayıs 2009 Pazartesi günü saat 10.00'da okul bahçesinde başlayacak 2. Proje Şenliği ile ilgili konuşan Burdur Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Ömer Tekşen, "Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ne bağlı beş Meslek Yüksekokulunun öğrencileri tarafından hazırlanan projeler ile çeşitli sektörlerden şenliğe katılan firmaların ürettikleri ürünler sergilenecektir. Şenliğin üniversitemizin toplumla bütünleşmesini sağlayarak bu ilişkinin verimli bir şekilde sürdürülebilmesi açısından önemli olduğunu düşünmekteyiz. Mesleki eğitime olan talebin her geçen gün arttığı günümüzde amacımız öğrencilerimizin yapmış oldukları projelerin geniş kitlelere duyurulmasını sağlamaktır. Öğrencilerimizin yaratıcılığını, fikirlerini, çalışmalarını tatbikata geçirmelerini sağlamak amacıyla bu yıl Proje Şenliği'mizin 2.sini düzenledik. Şerliğimize Burdur'daki esnaflar ve sanayicilerde kendi çalışmaları ile ilgili olarak katkıda bulunacaklar." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 21:33:26
Güncelleme :6 Mayıs 2009 Çarşamba 21:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?