30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Gerekirse seçmenin kapısında yatarız!

MHP Burdur belediye başkan adayı Orhan Akın, belediye encümen üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Burdur belediye başkan adayı Orhan Akın belediye meclis üyeleri ile birlikte Burdur’un 45. yıl önce esnafın kendi katkıları ile yaptığı Ateşli sanatların sokaklarından başlattı. Günün ilerleyen saatleri olmasına karşılık esnafın dükkanlarını açamadığını görünce, üzüldüğünü söyledi.

MHP Belediye başkan adayı, Orhan Akın, ”girdiği her dükkan da esnaf güler yüzle karşıladı AK partili belediye başkanı Sabahattin Akkaya’nın bilbortları süsleyen yeni seçim kampanyası afişlerin de 65 trilyonluk yatırım yaptığını ifade ettiğini belirterek sizler bu kadar büyük yatırımı fark ettiniz mi diye sordu. Kendisinin belediye başkanı olduğu dönem de halkın yapılan her kuruş yatırımı bileceğini söyledi.

Ateşli sanatlar çarşısını gezen Orhan Akın’a gezi güzergahın da yer alan Anadolu lise öğrencilerinden geldi. Öğrenciler Akın’ın yanına gelerek sevgi gösterilerin de bulundular. MHP Burdur belediye başkan adayı Orhan Akın, “belediye başkanı seçildiği taktirde başkanlık makamın da oturma yerine hizmet üreteceğiz. On yıllık bir idareci tecrübemiz var ayrıca belediye meclisimiz de hatta il genel meclisin de teknik hizmetlerin üstesinden gelecek kadrolarımız var. Biz diğer partiler gibi işin sonundan son saniyesinden başlamadık yaklaşık iki aydan bu yana çalışmaların hızını kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Organize sanayi bölgesindeki sanayi kuruluşlarını da ziyaret eden Akın, burada da sevgi, dostluk gösterileri içinde karşılandı. Gelen telefonları geri çevirmeyen MHP ekibi seçimi kazanmak için seçmenin ayağına gidileceğini hatta gerekirse kapısında yatılacağını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 23:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?