4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Hayırseverden halk eğitim merkezi

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN HALK EĞİTİM MERKEZİ

İşadamı olan Faruk Sayın, Burdur’un Çavdır ilçesine babasının ve abisinin ismini taşıyan bir Halk Eğitim Merkezi binası yaptırıyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan Halk Eğitim Merkezi ile ilgili olarak Burdur Valiliği ile işadamı Faruk Sayın arasında bir protokol imzalandı.

Eğitim için yapılan en küçük bir yatırımın, geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğunu söyleyen hayırsever işadamı Faruk Sayın, ”Çavdır için elimden geldiği kadar, küçükte olsa bir yatırım yapmak istedim. İnşallah hayırlı olur. Umarım başka arkadaşlarımızda, eğitime daha iyi katkıları sunarlar” diye konuştu.

Burdur Valisi İbrahim Özçimen ise Çavdır’ın sürekli gelişen ve bu nedenle göç vermeyen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, 5-10 yıl içinde ilçenin daha canlanacağına inandığını belirtti. Vali Özçimen,

“İlçede çok hızlı ilerleyen faaliyetler var. Mesela Söğüt’te seracılık faaliyetleri çok hızlı gelişiyor. Bu nedenle Çavdır göç vermiyor, göç alıyor. Çavdır’ın çok süratli geliştiğini, bu nedenle bu yatırımın çok doğru bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Oraya ne yaparsak yapalım, ful kapasite kullanmış olacağız. Bu işe parasını koyan sayın Faruk Sayın’ı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Vali İbrahim Özçimen ve işadamı Faruk Sayın, hazırlanan protokolü imzaladı. Vali İbrahim Özçimen, imza töreninin ardından, hazırlanan projeyi inceledi. İşadamı Faruk Sayın’ın yaptıracağı Halk Eğitim Merkezi’nin adının Ali-Nuri Sayın Halk Eğitim Merkezi olacağını söyledi.

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN HALK EĞİTİM MERKEZİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 15:56:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?