4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Hediye dananın karşılığı 700 TL

HEDİYE DANANIN KARŞILIĞI 700 TL

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Burdur ziyareti sırasında kendisine hediye edilen danayı verdiği Mariye Koca isimli engelli kadına dana bedeli olarak 700 TL verildi.

12 Mart tarihinde 39 yıl aradan sonra Burdur'u ziyaret eden ilk cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül'e, Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından bir dana hediye edilmişti. Cumhurbaşkanı Gül de danayı Burdur Belediyesi Özürlüler Atölyesi'nde eğitim gören Mariye Koca isimli kadına vermişti. Mariye Koca'yı ziyaret eden Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, evli ve 2 çocuk annesi Mariye Koca'ya dana bedeli olarak 700 TL ödedi.

Vali Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Burdur Belediye Başkan Vekili Mustafa Özboyacı'nın da katıldığı törende Mariye Koca, behçet hastası olduğunu ve parayı tedavisi için kullanacağını söyledi. Koca, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür etti.

Burdur Vali Vekili Hüseyin Çelik te Mariye Koca'nın tedavisi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım sağlanacağını belirtti.

HEDİYE DANANIN KARŞILIĞI 700 TL
HEDİYE DANANIN KARŞILIĞI 700 TL
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 09:50:00
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 10:04:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?